3 feb 2008, 12:21

Звук 

  Poesía » De amor
459 0 0

Звук

(на А.)

 

След края на зимата наша

остават само копнежи едни.

И по небето само аз ще покажа

космоси, безброй звезди.

 

След това със теб опиянени

и объркани от непонятни чувства,

от звездопад и комети родени,

ще тръгнем по Вселената пуста.

 

Но ще тръгнеш след порива нов

а аз ще съм тук, завинаги тук,

защото от любовния зов

останал е единствено звук.

© Християн Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??