Звук
(на А.)
След края на зимата наша
остават само копнежи едни.
И по небето само аз ще покажа
космоси, безброй звезди.
След това със теб опиянени
и объркани от непонятни чувства,
от звездопад и комети родени,
ще тръгнем по Вселената пуста.
Но ще тръгнеш след порива нов
а аз ще съм тук, завинаги тук,
защото от любовния зов
останал е единствено звук.
© Християн All rights reserved.