27 dic 2008, 8:33

Звяр 

  Poesía » Otra
609 0 6
Звяр

Свита кобра в сърцето,
в душата ураган,
разум проклина небето
и земния зверски капан.

От окото изтече сълзата,
удави невинната младост,
в капана се гърчи душата,
остана и зверската ярост.

© Алекс учо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??