Dec 27, 2008, 8:33 AM

Звяр 

  Poetry » Other
608 0 6
Звяр

Свита кобра в сърцето,
в душата ураган,
разум проклина небето
и земния зверски капан.

От окото изтече сълзата,
удави невинната младост,
в капана се гърчи душата,
остана и зверската ярост.

© Алекс учо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??