12 dic 2015, 13:25

Звъня 

  Poesía » De amor
471 0 2

Звъня


Звъня и звъня, но никой не вдига,
Часовника гледам и кърша ръце.
Звъня и звъня, но никой не вдига,
Разтревожено гледам и бърша лице.

Звъня и звъня, но сигналът познат
Ме посреща с монотонно и бавно звънене…
Звъня и звъня, проклинам целия свят,
Плача и хлипам – глухо шептене.

Екрана заглеждам, отново звъня,
Монотонният глух сигнал ме посреща,
Звъня и звъня, и просто звъня
Останала с куха и празна надежда.

Не вдигаш, разбирам, но отново опитвам,
Набирам бутоните познати така…
Отказвам се, лягам, заспивам, подхлипвам…
Изоставена, сама с телефона в ръка…

© Роси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??