20 may 2017, 23:55

Зърно за душата 

  Poesía » Otra
241 0 5

Повдигам пердето на времето

И гледам напред в хоризонта.

Привързвам товара на стремето

И тъпча рубежа на фронта.

 

Подреждам във стихове думите –

предлагам ви моите мисли.

И търся загрижено друмите

животът ви да се осмисли.

 

Не блясвам със песенни хитове

И нито подслаждам нещата.

Но всеки от моите стихове

е живо зърно за душата.

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??