17 oct 2024, 11:57

Бацили стихофили 

  Prosa » Epigramas, Miniaturas, Aforismos
105 1 2

 Парѝте са склонни към изпаряване. 

 

 Всеки е пречка за другите. 

 

 Точност е по-важна от бързина.

© Стефан Василкин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??