Конкурс:

Подарък

Здравейте, любители на приложните изкуства!
Време е за новата тема. Честта да я зададе се падна на Скитницa, чиято творба класирахте на първо място в предишното предизвикателство. Ето какво ми е написала тя:

„Мислех си новото предизвикателство да е пак на лятна тема, понеже не искам лятото да свършва. Но като си представих, че в края на предизвикателството вече ще е есен, се отказах! Бях казала в един коментар, че всичко, което направя, го подарявам. И така ми дойде идеята за новото предизвикателство! Нека да се казва:

 "Подарък"

 Нещо направено за близък, приятел или просто познат, с повод или без повод! Мисля, че има голямо поле за действие и за много, и различни идеи! Ще се радвам да видим и много творби! Пожелавам успех на всички!"

Аз също пожелавам много творческо вдъхновение на всички. И въпреки, че в края на предизвикателството лятото също ще е в края си, не пропускайте по време на ваканцията да се заредите не само с приятни емоции, но и с камъчета, мидички, сухи цветя и всичко останало, което може да ви бъде от полза за бъдещи красоти, изработени от сръчните ви ръце.

Успех!

Накрая само искам да обърна внимание, че произведенията ще бъдат "видими" след края на кандидатстването. :) Нека опитаме нещо ново. :)

Общи условия за Предизвикателствата:
  1. Произведенията не трябва да са публикувани досега в сайта.
  2. Произведенията трябва да отговарят на общите изисквания в правилника на сайта, като първо се одобряват от редактор, който ги публикува, както всяка стандартна творба.
  3. Предизвикателството се създава от модератор, който отговаря за популяризиранто му и спазване на реда. Модераторът има право да декласира произведение, ако то не отговаря на изискванията на предизвикателството. Декласираното произведение остава публикувано в съответната категория в сайта, но извън конкурса.
  4. След крайното класиране, победителят се награждава с почетна грамота. Победител се излъчва при минимум пет участника в предизвикателството. Основният критерий е класирането, но екипът ни си запазва правото за определяне на победител, както и за неиздаване на грамота при ниско качество на произведенията.
  5. Задаващият темата няма право да участва.
Прикладное искусство
8 августа 2022 г. в 15:30
8 октября 2022 г. в 23:59
15 октября 2022 г. в 23:59
iren5 (Ирен)
После окончания заявки на участие
5
Все зарегистрированные
Неограниченное
Число голосов
Закончил

Ещё конкурсы »Класация
16 результатов
  1383  22 
  586  10 
  604 
  653  11 
  825 
  599 
  661 
  608 
  561 
  577 
  522 
  512 
  707 
  974 
  608 
  534 
Предложения
: ??:??