13 янв. 2006 г., 00:37

* * * 

  Поэзия
595 0 1
Сълза проронена погубва целия живот.
Един миг ненужен,погубва личността в теб.
Една душа  в две тела погубени е само зов,
за отлетялия от теб живот.

© Жеже Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??