15 авг. 2013 г., 23:35

* * * 

  Поэзия
572 0 3

Възпитавам се в безразличие.

В необичане.

Сиво някакво.

Обявявам за ничия

душата, дето ми е останала!

 

Песните подарявам. Всичките!

И сълзите си неизплакани.

Ако в Онзи свят няма птици,

не си струва да бъдем вярващи!

 

 

Венцислава Симеонова

© Венцислава Симеонова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??