15.08.2013 г., 23:35 ч.

* * * 

  Поезия
646 0 3

Възпитавам се в безразличие.

В необичане.

Сиво някакво.

Обявявам за ничия

душата, дето ми е останала!

 

Песните подарявам. Всичките!

И сълзите си неизплакани.

Ако в Онзи свят няма птици,

не си струва да бъдем вярващи!

 

 

Венцислава Симеонова

© Венцислава Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??