7 мар. 2010 г., 08:50

* * * 

  Поэзия » Любовная
549 0 0

Думите тежки не взимам назад,

наранявайки тебе, оставам сама.

Не мога да бъда вече до теб,

сърцето не бие, виждайки теб.

 

Животът е рязък, но ти ще търпиш,

защото верния път пак ще открийш.

Аз знам, че боли, но не мога така,

дано пътят ти не бъде осеян с тъга!

© Ляля Ляля Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??