Mar 7, 2010, 8:50 AM

* * * 

  Poetry » Love
547 0 0

Думите тежки не взимам назад,

наранявайки тебе, оставам сама.

Не мога да бъда вече до теб,

сърцето не бие, виждайки теб.

 

Животът е рязък, но ти ще търпиш,

защото верния път пак ще открийш.

Аз знам, че боли, но не мога така,

дано пътят ти не бъде осеян с тъга!

© Ляля Ляля All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??