13 мая 2009 г., 01:28

* * * 

  Поэзия
560 0 0

 

   Здравей.
 Сипи ми едно,
 от бурето на горния ред.
 Какво е? Чувства. - Перфектно.
 Забравих. Дай и нещо за мезе.
 Това не ухае зле.
 Какво е? Самота. - Чудесно.
 А масата?
 Пак ли е същата - онази в ъгъла?
 Със сивата покривка?
 Какво е? Злободневие. Страхотно.
 А столът защо е сменен?
 Този е нов и неудобен.
 Какво е? Омраза. - Браво.
 То друго тук май не остана.
 А сервитьорка имате ли още?
 Какво? Бездушна. - ... и отровна нощем?
 Поръчвам си и пия.
 От чувствата и другите магии.
 Със всичките там екстри.
 Добре ми е със тях.
 За последно.
 
 12.05.2009

© Иван Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??