Здравей.
Сипи ми едно,
от бурето на горния ред.
Какво е? Чувства. - Перфектно.
Забравих. Дай и нещо за мезе.
Това не ухае зле.
Какво е? Самота. - Чудесно.
А масата?
Пак ли е същата - онази в ъгъла?
Със сивата покривка?
Какво е? Злободневие. Страхотно.
А столът защо е сменен?
Този е нов и неудобен.
Какво е? Омраза. - Браво.
То друго тук май не остана.
А сервитьорка имате ли още?
Какво? Бездушна. - ... и отровна нощем?
Поръчвам си и пия.
От чувствата и другите магии.
Със всичките там екстри.
Добре ми е със тях.
За последно.
12.05.2009
© Иван Иванов Всички права запазени