22 июн. 2006 г., 15:20

*** 

  Поэзия
857 0 7

В една гальовна вечер, докосвайки земята

Луната започна да шепти.

И пак в една гальовна вечер, прозиращи през здрача

се сбъднаха безброй мечти.

 

Една звезда погледна към земята.

Земя облечена в странна нощ.

И видя как две души тихичко се сляха,

а две тела потънаха в свят разкош.

© Деяна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??