Студено ли ти е?... Защото в мене е студено...
Ще ме завиеш ли със твоя шал?
Дали ръцете ми до твойте ще поемеш,
както всичко друго си ми дал...
Ще ме приютиш ли във прегръдка?
Вплетени - ръце в ръце...
Ще възродиш ли тази тръпка?...
Да съм пак невинното дете...
Ще ме пазиш ли от всичко лошо?
Ще съм послушна, ако бдиш над мен...
Ще бъда твойто малко вчера,
в мен ще виждаш утрешния ден.
© Ангелина Петкова Все права защищены
в мен ще виждаш утрешния ден.''
Хареса ми!Поздрав