7 окт. 2006 г., 22:02

_ _ _ 

  Поэзия
552 0 1
Знаеш ли, че те обичам? Че съм плакала за теб,
Че съм искала да те прегърна, че болеше ме без теб.
Очите ти ме гледат, сърцето ми тупти.
Докосваш ме със обич, душата ми трепти


Елина 19 години

© Ивайло Йотов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??