7.10.2006 г., 22:02 ч.

_ _ _ 

  Поезия
501 0 1
Знаеш ли, че те обичам? Че съм плакала за теб,
Че съм искала да те прегърна, че болеше ме без теб.
Очите ти ме гледат, сърцето ми тупти.
Докосваш ме със обич, душата ми трепти


Елина 19 години

© Ивайло Йотов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??