17 февр. 2007 г., 19:54

* * * 

  Поэзия
669 0 9
Съмнения със вкус на синева
разперват тънки пръсти,
изплитат смуглата тъга -
дали след тебе ще възкръсна?...
Едничка стъпка ме дели
пред себе си отново да застана.
Не ще са тъжни глухите следи -
ще бягам, за да мога да остана!
Ще търся други светове -
със името ти да наричам.
В сърцето твое моето ще спре -
тогава пак ще те обичам!

© Мариана Папазикова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??