17.02.2007 г., 19:54 ч.

* * * 

  Поезия
664 0 9
Съмнения със вкус на синева
разперват тънки пръсти,
изплитат смуглата тъга -
дали след тебе ще възкръсна?...
Едничка стъпка ме дели
пред себе си отново да застана.
Не ще са тъжни глухите следи -
ще бягам, за да мога да остана!
Ще търся други светове -
със името ти да наричам.
В сърцето твое моето ще спре -
тогава пак ще те обичам!

© Мариана Папазикова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??