15 нояб. 2006 г., 18:27

* * * 

  Поэзия
751 0 4
Ако някой ден се срещнем
не свеждай ти очи,
погледни момичето отсреща
и спомените в теб пусни.

Спомни си как децата
се клеха във любов,
спомни си как сърцата
изгаряха от зов.

Спомни си как се пръсна
всичко в онзи миг,
когато ти си тръгна
и подло измени.

Сърцето не забравя
болката от теб,
искрата не угасна
в онзи тъжен ден.

Не искам аз усмивки,
не искам поглед мил,
просто ти спомни си
и после отмини.

© Росица Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??