25 янв. 2007 г., 10:17

* * * 

  Поэзия
655 0 6
Нож вземи,не удряй-
режи ми крехката душа...
После тялото вземи и хвърляй,
нека тъне там в калта.

О,да!Режи го туй безчувственото тяло,
режи го парче по парче.
А после хвърляй по отделно всяко
на твойте малки зверове.

На тях месото,а на теб кръвта...
Пий за да живееш вечно...

Не,не спирай,режи до кокал,
нека ме боли...
Моля те само прободи сърцето,
поне то да спре да тупти...

© Росица Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??