Ти и аз.
Аз и ти.
Очи в очи.
Сълзи в сълзи.
И непотребни думи.
Изгори ги.
По-добре изговори.
Сърцето с лепенка
слепи
да не боли.
И пак очи.
Но други няма.
Боли.
Но заздравява
раната.
Мълчиш.
Мен ме няма.
© Теди Савчева Все права защищены