12.02.2007 г., 10:28 ч.

*** 

  Поезия
610 0 2

Ти и аз.

Аз и ти.

Очи в очи.

Сълзи в сълзи.

И непотребни думи.

Изгори ги.

По-добре изговори.

Сърцето с лепенка

слепи

да не боли.

И пак очи.

Но други няма.

Боли.

Но заздравява

раната.

Мълчиш.

Мен ме няма.

© Теди Савчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??