Feb 12, 2007, 10:28 AM

*** 

  Poetry
614 0 2

Ти и аз.

Аз и ти.

Очи в очи.

Сълзи в сълзи.

И непотребни думи.

Изгори ги.

По-добре изговори.

Сърцето с лепенка

слепи

да не боли.

И пак очи.

Но други няма.

Боли.

Но заздравява

раната.

Мълчиш.

Мен ме няма.

© Теди Савчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??