10 янв. 2007 г., 13:17

*** 

  Поэзия
702 0 2

      Портрет
Няма в думите смисъл,
няма в погледа плам.
Eдни мечти на прах
и живот разпилян.
Cтрaх неизречен, в поглед плах скрит,
свят от илюзии, на парчета разбит.
Обич наивна в сърцето гори,
но вина безпощадна от радост него лиши. 

© Деси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??