10.01.2007 г., 13:17 ч.

*** 

  Поезия
703 0 2

      Портрет
Няма в думите смисъл,
няма в погледа плам.
Eдни мечти на прах
и живот разпилян.
Cтрaх неизречен, в поглед плах скрит,
свят от илюзии, на парчета разбит.
Обич наивна в сърцето гори,
но вина безпощадна от радост него лиши. 

© Деси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??