29 апр. 2007 г., 14:01

* * * 

  Поэзия
661 0 7
 

Любов на 50-60 години?

Надежда и спомен по години отминали,

Вяра,че още имаме време

Да любим ,страдаме и да умреме.


На щастието всеки има право-

Сърцето си да чувства като младо,

Да тръпне в огън и вълнение

По своето мечтано увлечение.


На младини  не сме ли я срещнали

Когато всичко от живота бихме дали,

 Срещнем ли я вече в това време

Готови сме за нея да умреме

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??