1 мая 2007 г., 23:11

* * * 

  Поэзия
605 0 3
 

Благодаря на Всевишният Бог,

Че съвсем във края на моя живот

Ме научи нещо за мен ново:

Да нареждам слово подир слово.



Знам, с думи няма  да просперирам,

Но утеха и спокоиствие тука намирам.

Давам им живот - те са мои деца

Идват от мен - родени в мойта душа.



 Идват от сърцето ми стихчета  чудни - 

Сами се подреждат с простички думи,

макар и родени във болна глава,

парят и капят тия мои слова.



Те не са красиви и не са  стилни,

но са много истински, понякога силни.

Всичко, което сама изживявам

с думи и рими в стих го предавам.


Те не са много важни, значими

моите малки думи и рими.

Благодаря на Бог, че ми ги даде

 И с тях реши пред вас да ме покаже.


© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • благодаря момичета!
  • Хубаво е ...
    Извира от душата.

    Поздрав и усмивка.
  • Идват от сърцето ми стихчета чудни -
    Сами се подреждат с простички думи,
    макар и родени във болна глава,
    парят и капят тия мои слова.

    Да, истинни и съкровени. Пиши, Нели, слушай сърцето си Успех.

Предложения
: ??:??