3 мар. 2007 г., 18:24

* * * 

  Поэзия
871 0 0

Ти се умори да ме обичаш.
Искаше любов -
моята изгаря.
Искаше нежност -
моята беше скрита.
Искаше ревност -
моята подлудява.
Ти се отказа да ме обичаш.
Искаше ме цялата -
да оставя непокорството.
Искаше ме само твоя -
да забравя за хората.
Искаше ми невъзможното -
да избягам от себе си.
Ти престана да обичаш...

© Галя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??