4 окт. 2004 г., 14:22

* * * 

  Поэзия
910 0 0
Знай,че до лудост ти ще ме докараш,
когато близо до мене заставаш
и щом усетя твоя аромат
сякаш попадам във свят непознат.
Обичам да долавям твоето дихание,
това придава някакво очарование
и поглед не мога да сваля от твоите очи,
и си представям,че в света сме само аз и ти.
Обожавам,когато нежно ме целуваш
за мене само ти съществуваш
и няма да забравя с колко обич ме прегръщаш,
и колко пъти си тръгваш,но после пак се връщаш.
Ти за мен си като наркотик
без теб не мога даже миг
не съм на чувствата си господарка
и любовта ми към теб ще бъде вечно жарка.
За теб дори на лудост съм готова,
в живота ти си моята опора
за теб сега са всичките ми стихове
и сърцето вечно тебе ще зове.

© Десислава Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??