6 окт. 2004 г., 14:27

* * * 

  Поэзия
796 0 0
След дълго време самота
в мен отново се заражда любовта.
Благодарение на тебе мили
дните ми са толкова щастливи.
Обичаме се лудо и страстно
и всичко за нас е прекрасно,
и нека като приказен рай
нашата любов да няма край.
Нека нежността от нас прелива
да изпълва нашите сърца,
нека любовта ни все да е красива
и по пътя ни навред да има
само хубави цветя.

© Десислава Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??