29 мая 2005 г., 02:05

* * * 

  Поэзия
915 0 2
Когато всичко свършва,
когато всичко изведнъж,
изчезва  в мрака.
Когато, животът ти се срива
и когато виждаш,че любовта си отива:
Недей унива! Недей загива!

Помни, че зад теб на света,
винаги ще има човек.
Който не ще те подведе,
който ще бъде готов,
живота си за теб да даде!

Една съдба в едно лице,
ти го търсиш,
но не знаеш къде.
Може да е на край света,
но съществува тя, някъде там
те чака любовта.

© МаГи Ст Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Дими тва признание значи ацки много за мен! Благодаря ти!!!
  • На мен ми харесва така стихът ти. Светло настроение създава и особено краят му. Поздрави, Несраввнима!
Предложения
: ??:??