14 мая 2007 г., 23:44

* * * 

  Поэзия » Любовная
848 0 0

Малка и невинна бях -
как да сториш този грях?
Но на изкушението не устоя,
с чара си ме завладя.
Изведнъж живота ми се преобърна
и в единствена любов ти се превърна.
Най-щастлива бях,
в рая си живях.
От малкото момиченце
станах хубаво кокиченце.
Изискана млада жена,
завладяваща мъжките сърца.
Но във разгара на деня
разбрах една лъжа.
Лъжа за любовта,
породена от страстта.
Но надеждата не умря
в душата таи се тя,
че някой ден ще ме обикнеш ти
и любовта във теб ще се роди!

© КриСинКа Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??