17 нояб. 2006 г., 16:46

*** 

  Поэзия
594 0 4

Обичам,когато сутрин будя се до теб
и виждам твоите очи любими,
как сънено ми се усмихваш ти,
да чувам твоя глас до мен
и да посрещна утрото с усмивка!
Когато чувствам твоята прегръдка нежна
и с целувка си започваме деня.
Обичам и деня,ако съм с теб,
когато виждам твоите очи
и хиляди искри в тях,
напомнящи на сланчеви лъчи.
И всяка вечер,щом погледна залеза,
аз мисля си за твоята усмивка,
за топлината на една единственна прегръдка,
даряваща ми сигурност и обич!
Така щастлив е моят ден-
щом виждам твоето лице любимо,
щом чувам твоя нежен глас,
нашепващ ми "обичам те"
и отговорът на моето сърце-
"Слънчице,обичам те!"

© Стефани Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??