27 мар. 2005 г., 11:18

* * * 

  Поэзия
1114 0 3
И пак ще я събуди любовта ми
целувката на първото кокиче.
След дългите семейни зимни бури
ще бъда твоето усмихнато момиче.

В прегръдките на първото лале,
събличам гняв и страст обличам,
а ти си слънчевото ми момче,
което все обичам.

© Мира Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??