Mar 27, 2005, 11:18 AM

* * * 

  Poetry
1115 0 3
И пак ще я събуди любовта ми
целувката на първото кокиче.
След дългите семейни зимни бури
ще бъда твоето усмихнато момиче.

В прегръдките на първото лале,
събличам гняв и страст обличам,
а ти си слънчевото ми момче,
което все обичам.

© Мира All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??