18 февр. 2004 г., 14:31

* * * 

  Поэзия
1772 0 2

Сън без топлина...
Блян, но без мечта...
Спомен в самота...
Нощ във тишина...

Само миг за любовта
и отново тъмнина...
Писък във нощта...
Поглед вперен в тъмнина...

Сърце, но без душа...
Душа, но без мечта...
Мечта, но във тъга...
Тъга, но в любовта...

Стих за обичта...
Миг във тишина...
Мечта за любовта...
Нощ до утринта...

© Лейди Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??