25 февр. 2004 г., 12:46

* * * 

  Поэзия
1516 0 0
Нежен полъх във нощта...
Тихи стъпки в любовта....
Топли капки във тъма...
Спомен вечен в обичта...

Мисъл бледа в утринта...
Блясък светъл в тъмнина...
Перлен камък във съня...
Нежен вопъл в тишина...

© Лейди Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??