25.02.2004 г., 12:46 ч.

* * * 

  Поезия
1519 0 0
Нежен полъх във нощта...
Тихи стъпки в любовта....
Топли капки във тъма...
Спомен вечен в обичта...

Мисъл бледа в утринта...
Блясък светъл в тъмнина...
Перлен камък във съня...
Нежен вопъл в тишина...

© Лейди Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??