22 янв. 2007 г., 17:40

* * * 

  Поэзия
837 0 2
Студ душата ми сковава
и тръгвам някъде... напред,
не се опитвай да ме върнеш,
не се опивай да ме спреш.
Отдавна времето изтече
и свършиха онези дни,
в които бях покорна, нежна, мила,
в които знаех какво е да боли.
И всичко днес започва отначало:
денят заменя се с нощта,
усмивката сълзите ми изтрива
и силата заменя слабостта.
От днес напред ще гледам само,
назад остават спомени, мечти.
Напред е бъдещето озарено,
назад е сън, от който ме боли.

© Дамяна Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Затвориш ли една страница, отваряш друга-може би по-добра!
    Поздрави!
  • "От днес напред ще гледам само,
    назад остават спомени, мечти."

    Само напред,и никога назад към спомените!Поздрави!
Предложения
: ??:??