Сообщите нам о нарушениях, если Вы считаете, что есть случай плагиата или произведение не соответствует правилам.
Пожалуйста, пишите только в крайных случаях с конкретным указанием на нарушение и наличие доказательств!
Вы должны войти в систему с Вашей регистрацией, прежде чем отправлять сообщения!
Сън ли бе това...
или мираж?
Може би въздишката
на някой бог зловещ?
Поглед кратък ,
като миг безкраен –
всичко ли казва
или лъжи ни нашепва?
Нещо мрачно,
сред сенките си път проби
и към мисълта
се бавно то прокрадна.
Светлината с мрак я изгори –
поквара разнесе без ред,
съмнение добави за вкус.
Усмивка
зловеща
гледа
мене
Сега.
...