22 мар. 2005 г., 06:17

* * * 

  Поэзия
801 0 1
Аз виждам във очите ти за голи одеало
и искам да съм част от твойто голо тяло.
Аз виждам във душата ти на хаоса войската
и легионите ми се придвижват към столицата ти богата.

© Деян Дончев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Да не си го писал по време на игра на Heroes?
Предложения
: ??:??