Mar 22, 2005, 6:17 AM

* * * 

  Poetry
799 0 1
Аз виждам във очите ти за голи одеало
и искам да съм част от твойто голо тяло.
Аз виждам във душата ти на хаоса войската
и легионите ми се придвижват към столицата ти богата.

© Деян Дончев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Да не си го писал по време на игра на Heroes?
Random works
: ??:??