2 окт. 2005 г., 20:00

* * * 

  Поэзия
718 0 3
 

Заслушай се във ритъма на своето сърце,

почувствай как пулсира във гърдите ти небето

и нека твойта мисъл да политне кат перце

отронено от птичи плясък, падащо в морето.

© Маргарита Дянкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??