27 сент. 2005 г., 06:26

* * * 

  Поэзия
841 0 1
Да се събудиш до кораво мъжко рамо,
когато си загубила опора
и да почувстваш чужда топлина,
която с твоята се слива.
Ръцете,мокри от умора
да устремиш към скъпото лице.
Със утрото ще бъдеш ти готова
за нови дни и чувства нови.
Недей да търсиш повече от таз зора!
Във всяка капка плач,изплакана за нея
сто хиляди слънца ще се родят.
И Долината на мълчанието ще огреят.

© Здравка Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??