30 нояб. 2006 г., 22:32

*** 

  Поэзия
701 0 3

Казваш: смисъл няма, краят е отдавна предрешен,

Усмивхаш се, ала в очите пламък гасне.

Пътуваш - цялата трепериш, сякаш колос разрушен,

Плачеш – спри се, чакай светлото небе.

Гледай – там на небосвода нов се пристан мержелей,

Слушай – птичи песни, знак за пътя подновен,

Вкусвай от живот без болка и да се боиш недей,

Вярвай, заедно ще преоткрием светъл ден.

© Борис Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??