21 окт. 2005 г., 21:09

* * * 

  Поэзия
1110 0 2
До унес бяхме сраснати,
изстена
           като
                 лед напролет
крехкото ни единение,
когато късаше на живо
обща плът,
              за да си тръгнеш...
И нужна ли ти беше вечност-
за да усетиш,
че за пореден път
             напразно си се втурнала?
Дали ще стигне тоз живот
за съпротива срещу истина?
И от разкъсаното белези-
безчувственост изтръпнала
ще пречат да се завърнеш
                        в себе си...

© Светлозар Николов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??