2 дек. 2005 г., 09:49

* * * 

  Поэзия
774 0 1

Кажи защо е тайно твоето сърце?

Защо изчезна красивата усмивка?

Защо посърна ти така?

Вдигни глава и продължи напред,

дерзай и не се предавай!

Бори се със живота,

колкото и труден да е той!

Усмихвай се и пръскай обич,

защото ти си символ за света,

защото ти носиш името Жена!!!

© Добромира Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??